Welkom bij Berry Blue Eyes

Wie is Berry Blue Eyes...

Al ruim 26 jaar zit Berry Blue Eyes in het vak, en heeft zich het zingen, spelen en entertainen in al die jaren eigen gemaakt. In een ver verleden ooit begonnen in het trio "First Floor", doorgegroeid naar de amusement / rock band "Gently", nog op pad geweest met de band "Heatcliff" om daarna samen met zijn broer als "de Dellenoy Brothers" door het leven te gaan. Hieruit is ook de Wild Piano's Show ontstaan, en zijn we nu inmiddels op het punt belandt dat Berry zijn vleugels vooral als SOLO artiest uitslaat.

Feest of achtergrond...

Met deze ruim 26 jaar ervaring onder de arm, weet Berry met zijn pianoshow inmiddels heel goed hoe hij een feest moet bouwen! Maar ook wanneer het meer ingetogen moet is dat geen enkel probleem.De meest ideale situatie is in het midden van een druk terras, strandpaviljoen, tent of zaal, waarbij de gasten direct in contact staan met deze muzikant. Zo bouwt Berry de avond gestaag op tot een daverend hoogtepunt waarvan uw gasten zullen smullen, en om meer zullen vragen! Meezingen is het doel, inhaken mag natuurlijk ook! Het heet niet voor niets de SingAlong PianoShow !!

Maar ook op de achtergrond voelt Berry Blue Eyes zich prima thuis. Een rustig LIVE gespeeld muziekje tijdens het ontvangen van uw gasten, lunch of diner behoort zeker tot de mogelijkheden. Van heerlijke rustige geïmproviseerde lounge (smoothjazz) tot de bekendere easy-listening...
Mocht u zelf nou een leuk idee hebben, of specifieke wensen, neem dan even contact op, alles is bespreekbaar!

Uniek verzoek systeem!

Om de verzoekjes van gasten te ontvangen heeft Berry Blue Eyes een uniek en simpel systeem ontwikkeld waarbij uw gasten hun smartphone kunnen gebruiken. Hiervoor hoeven ze niets te installeren, en is er ook geen internet verbinding nodig. Hierover vertelt hij u graag meer per telefoon.

Like de Facebook pagina van Berry Blue Eyes en blijf op de hoogte van de agenda en de nieuwste ontwikkelingen!

Tot snel!