Tarieven & Concepten

Berry Blue Eyes biedt u de volgende concepten:

Singalong Pianoshow

Bij deze show staat gezelligheid en meezingen centraal! Of het nou Nederlandstalig is, of pop, country of disco, Vrijwel elk genre is vertegenwoordigd met daverende klassiekers, of met de nieuwste hits. Door de geringe omvang leent deze show zich uitermate goed voor terrassen, kantines, kleinere cafe's, strandpaviljoens feest-tenten en tuinfeesten.

Door de nostalgische uitstraling van de steigerhouten piano, en de bijbehorende attributen zoals (merkloze) reclameborden, lampen, kussens en krijtborden, creëer je gelijk een intieme sfeer waarbij Berry Blue Eyes natuurlijk ook in direct contact gaat met uw gasten. Verzoekjes, grappen en grollen en passende muziek maken dat uw gasten volledig vermaakt worden.

 

Standaard wordt deze show voorzien van geluid tot maximaal ±120 personen. Met een compacte 2.1 Dap Clubmate 2 set. Deze set is meestal voldoende om uw terras, tuin, of tent te voorzien van geluid. Voor grotere aantallen, of locaties wordt extra geluid geadviseerd. Ook deze is beschikbaar tegen een geringe meerprijs!
Qua verlichting gaat er een standaard set-up mee. Voldoende voor het podium en geringe sfeer verlichting. 
Vergeet niet om onderaan deze pagina de optionele extra's te bekijken!

 

 neem contact op voor de tarieven

 

Berry Blue Eyes bandartiest

Wilt u Berry Blue Eyes inhuren voor een half uur als zanger? Dat kan!

Verschillende stylen zijn mogelijk:

 • NL feestzanger
 • Crooning (Frank Sinatra e.d.)
 • Disco
 • Country

Heb je een ander idee? Wellicht kan Berry Blue Eyes je van dienst zijn!
Vergeet niet om onderaan deze pagina de optionele extra's te bekijken!

Neem contact op voor de tarieven.

 

Presentator / Host / Jury

U heeft een show maar geen presentator? Berry stelt de juiste vragen, maakt gepaste grappen en praat de gaatjes vol. Of het nou om een Karaoke/Playbackshow of een Bingo gaat. Berry houdt ze aan de praat!
Vergeet niet om onderaan deze pagina de optionele extra's te bekijken!

Al in te huren vanaf €150,00 (ex BTW en evt reiskosten vanaf 25km) 


Optionele Extra's

De verzoekmachine (€15,00)


Deze machine in steampunk-style bevat een uniek WIFI systeem die het uw gasten mogelijk maakt om met hun smartphone op makkelijke wijze een verzoekje aan te vragen. Aangevuld met een persoonlijk bericht en voor wie het verzoekje is, zorgt dit voor leuke interactie met uw gasten! 
Deze machine kan ook gebruikt worden om gemaakte foto's en video's te verzamelen die dan weer bij u terecht komen, en eventueel gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. (altijd alles in overleg!)
Uw gasten kunnen dus hun gemaakte foto's en video's uploaden! 

Kortom, een machine, uniek in zijn soort die zorgt voor leuke interactie! 


Decordoek  (€30,00)

Een decordoek geeft nét dat extra tintje aan het feest! dit vult de vaak saaie achtergrond op met een passend thema. De beschikbare thema's zijn;

 • Caribisch
 • Kerst
 • Vintage
 • Disco
 • Wedding
 • Verjaardag

Decordoek op maat! (vanaf €150,00)

Een decordoek op maat is helemaal speciaal! Een foto van de jarige, bruidspaar, of het jubilerend paar, uw bedrijfslogo, uw product, of de sponsoren, vrijwel alles is mogelijk! Als u op tijd aangeeft wat de bedoeling is, en ons voorziet van de juiste bestanden, dan ontwerpen wij voor u een passend decordoek! Na het optreden blijft dit doek in uw bezit.
(Minimaal 4 weken zijn nodig om dit op tijd voor uw feest te realiseren. Binnen deze twee weken is helaas niet te garanderen dat het doek op tijd klaar zal zijn!)
De maximale afmetingen zijn:

 • 3m X 2.30m
 • 2x 1.50m X 2.30m