Christmas Pianoshow

Ouderwetse gezelligheid, of modern loungen...

Om van uw kerstfeest een gezellige en unieke ervaring te maken, is de Christmas Pianoshow van Berry Blue Eyes een goede keuze! Tijdens een kerstdiner heerlijke achtergrond muziek geheel in de sfeer van dat moment! Of juist een Christmas Dansfeest waarbij 'normale muziek' word afgewisseld met oude en nieuwere kerst liedjes. En uiteraard een combinatie van die twee is goed mogelijk! Kortom; gezelligheid staat bovenaan, voor uw feest en voor uw gasten!

Het effect van een piano op uw gasten...

De steigerhouten piano heeft van zichzelf al een knusse en warme uitstraling en de vele positieve reacties beamen dat deze mini-vleugel super schattig is! Daarnaast schept zo'n pianovleugel ook verwachtingen en maakt uw gasten nieuwsgierig. Er is hard gewerkt en goed nagedacht over het uiterlijk van de piano. Daarom past hij ook perfect in de hedendaagse thema's variërend van Disco tot Kerst! Elk thema heeft een eigen look. En het kerst-thema, aangevuld met zelfgemaakte eigentijdse kerstdecoraties maakt het plaatje helemaal compleet! Om op te vreten toch?!

Live muziek & tapeact in één show!

Qua muziek zal u verrast zijn wat er allemaal uit deze mini-pianovleugel komt!, niet enkel pianoklanken kan ik u vertellen! U hoort gewoon een voltallig orkest dat LIVE wordt bespeeld door Berry zelf! Om het feest compleet te maken loopt Berry geregeld de zaal in. Dit geeft een intiemer contact met uw gasten en zorgt voor leuke interactie! Tijdens deze momenten maakt berry wel gebruik van orkestbanden, zodat hij niet achter zijn piano hoeft te zijn, maar echt de zaal in kan. Deze wisselwerking van LIVE bespeelde muziek en het gebruiken van orkestbanden blijkt een schot in de roos en is een welkome en verrassende afwisseling voor uw gasten!

Prijs

De Christmas Pianoshow is al te boeken vanaf €495,00 ex 6%BTW.
Daarnaast kunt u ook nog gebruik maken van de extra opties als; extra verlichting of de superunieke verzoekmachine
Of zelfs een op maat gemaakt decordoek! Een standaard decordoek passend bij het thema is ook mogelijk.
Kijk voor deze prijzen op onze Concepten & Tarieven pagina.

Merry Christmas!