2 nieuwe releases & een videoclip!

PREMIERE!

Vrijdag 12 april komen de eerste twee releases uit van Berry Blue Eyes van zijn 80's vibe album! "Tell you how i'm feeling" en "The one for me" vallen allebei in de categorie reggae en brengen de vibe terug die je in de 80's hoorde! De kenners herkennen waarschijnlijk wel waar de inspiratie vandaan kwam voor deze nummers.

VIDEOCLIP

Voor het liedje"Tell you how i'm feeling" heeft Berry een videoclip opgenomen op twee mooie locaties rondom zijn woonplaats Roosendaal. (Rozenven & Rucphense heide).
Deze clip komt om 12:00 uur online op YouTube! klik HIER om alvast te kijken en te chatten over de release!

Compleet Album eind 2019!

Elke maand zullen er twee nieuwe releases uitkomen rondom het thema 80's met telkens een ander, maar passend genre. Zo passeren de volledige jaren 80 de revue en wordt je mee terug in de tijd genomen door nieuwe songs! hoe vet is dat!
Het is voor Berry zelf ook een erg leuke ontdekkingsreis geworden waarbij hij heeft kennis gemaakt met synthesizers, drumcomputers, analoge draaiknoppen en arpeggio's om je vingers bij af te likken. Er is een compleet nieuwe wereld open gegaan bij het maken van muziek en de daarbij behorende technieken. En zal deze kennis zeker gebruiken bij maken van toekomstige muziek! Want het moge duidelijk zijn, hier ligt zijn hart!


"Het is werkelijk een geweldige ervaring geweest (en nog steeds!), en ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik heb gedaan bij het produceren, schrijven en inzingen van alle liedjes!" - Berry