Succesvolle start! Thanks allemaal!

De kop is er af!

De allereerste optredens zijn inmiddels een feit met de hagelnieuwe steigerhouten piano en de reacties zijn lovend! Iedereen valt in zwijm voor de piano en de karakteristieke uitstraling! Het eerste optreden was bij Holland Casino tijdens de Hollandse Bingo Avond in Breda. Een beter 'eerste' optreden met alle nieuwe spullen kon ik me niet wensen. Vrijwel geen druk om een gigafeest te bouwen, gewoon tussen elke ronde een liedje (of twee). Het geluid beviel bijzonder goed, voor zowel de klant als mijzelf. Hopelijk volgend seizoen weer een aantal keer aanwezig!

 


Hoe kan het lopen!


Ik zat nog verlegen om leuk video en beeld materiaal. Na een telefoontje richting een mooie beachclub (Royal), kreeg ik toestemming om daar een fotoshoot te komen doen. Dus hup, een dag later, alles in de bus, en richting Hoek van Holland! Samen met mijn vrouw en dochter alles opgebouwd en aan de slag. Leuke foto's gemaakt en ook wat video's van liedjes die ik daar zong...
Ze waren daar bij de beachclub inmiddels net zo enthousiast als ik, en prompt werd er voor de aankomende zondag een boeking geplaatst (mits het lekker weer zou zijn).

Een aantal dagen later leken de weergoden ons toch niet zo goed gezind als gehoopt, en werd het afgeblazen (begrijpelijk, want ik zou pas om 18:00 beginnen). De annulering werd op Facebook geplaatst en kort daarna ontving ik van strandtent Boelies een bericht; hier is het prachtig weer! kom maar!
Dus hop, alsnog alles ingeladen en 2 uur later draaide we op het terras van Boelies in Hellevoetsluis! Heerlijk genoten van het prachtige weer! Tot 18:00 uur gespeeld want het weer sloeg om.

Eindelijk zomer!

Lang gewacht, maar dan toch eindelijk is hij daar! de zomer! tijd voor feest gezelligheid!... En ja hoor, daar belde Beachclub Royal... "heb je overmorgen tijd?".
En daar zaten we dan, Dinsdag.. stralend weer, heerlijke drank en fantastisch eten aan zee! Het was zóóó druk.. DRUK! En gezellig! dat vroeg om herhaling :) en ja hoor, een dag later zaten we er weer! Iets minder druk, maar wel 'nog' gezelliger!, er is gedanst en meegezongen. Met z'n allen genoten van een prachtige neergaande zon aan de horizon.

Here we go!

Al nagenietend van al deze optredens, nu druk aan de slag om de Berry Blue Eyes Singalong Pianoshow nog meer op de markt te zetten. En het werpt zijn vruchten af! De eerste boekingen komen al binnen en ik hoop er nog vele te kunnen melden!