De Verzoekmachine

Deze heuse tijdmachine -als het ware-, is een unieke zelfgebouwde mysterieuze kist met een eigen WIFI zender waarmee met elk geschikt apparaat de verzoekpagina opgevraagd kan worden. Op deze webpagina krijg je drie keuzemogelijkheden; Verzoekje aanvragen, Media uploaden en de Contact pagina.

 

 

Verzoekpagina

Via deze pagina kan je het gehele repertoire van Berry Blue Eyes vinden, op alfabetische volgorde. of via de zoekbalk een titel invoeren. Als deze gevonden wordt, kan je dit liedje aanvragen, aanvullen met jouw naam, en voor wie je hem eventueel aanvraagt, en extra ruimte voor andere toevoegingen. Als je op "Verzoekje aanvragen" klikt, verschijnt dit nummer op de tablet van Berry Blue Eyes, en kan hij je verzoekje spelen!

 

Media Uploaden

Berry Blue Eyes is gek op foto's en filmpjes die gemaakt worden tijdens zijn optredens! Mocht je leuke foto's hebben, of een kick-ass filmpje, dan mag je die via deze weg naar de Mysterieuze Kist uploaden. Lees wel even de voorwaarden voordat je op uploaden klikt ;)

 

Contact

Hier vind je alle contact details om met Berry Blue Eyes in contact te komen; telefoonnummers, email gegevens, en eventuele boekingskantoren waar Berry mee samenwerkt...