Newsflash !!!

Er is de afgelopen tijd weer veel gebeurt wat het vermelden waard is. Zo ben ik onlangs met mijn aanhanger over mijn rookmachine gereden... Don't ask how .... De schade lijkt vooralsnog mee te vallen, maar heb nog geen kans gezien om hem te testen en te repareren. De repertoire lijsten die ik altijd bij heb, worden binnenkort vernieuwd. Het lettertype zal vergroot worden en ook zal voortaan de artiest bij de titel komen te staan. Dat zoekt voor sommigen fijner. Nadeel is dan wel dat het niet meer op 2 A4-tjes past.
Ik heb sinds vandaag ook de Agenda functie uitgeschakeld op de website. Zodra ik een oplossing heb om de verschillende agenda's te koppelen, die ik dan kan laten zien op de website, komt hij terug. Het is telkens erg bewerkelijk om alle agenda's gelijk te laten lopen waardoor het onterecht lijkt alsof ik geen optredens zou hebben. 
Mocht je informatie willen omtrent een datum, dan is een belletje, app of email de snelste manier om contact op te nemen.

BerryLectriK's Real 80's Live Music Show

Ik heb onlangs een nieuw project opgestart waarbij de focus geheel op de jaren 80 gericht is! 

1 of 2 keer 30 minuten de bekendste hits uit de 80's worden live gebracht in unieke jaren 80 style! Deze show is nog in ontwikkeling en zal naar verwachting rond oktober klaar zijn.
Voor meer informatie: www.berrylectrik.nl

Er komt ook een album aan met eigen nummers die hun inspiratie vinden in de jaren 80. 

tot zover de update omtrent Berry Blue Eyes