Optreden volgens RIVM Richtlijnen

Dat de muziekbranche het zwaar te verduren heeft is voor iedereen wel duidelijk. Optredens, bruiloften, concerten, en alle soortgelijke feesten zijn voorlopig allemaal geannuleerd. Evenementen tot nader order niet mogelijk totdat er een werkend vaccin is gevonden voor het COVID19 virus. Maar... vanaf 1 juni worden de regels wat versoepeld, wat het voor ons weer mogelijk maakt om te gaan bedenken hoe we met deze nieuwe situatie om kunnen gaan.

Horeca ondernemingen mogen hun terrassen weer openen en mondjesmaat gasten binnen laten om weer te genieten van al het lekkers dat zij te bieden hebben, uiteraard onder strenge voorwaarden en voornamelijk de 1.5 meter afstand. Ik begrijp heel goed dat deze ondernemers ook zwaar te lijden hebben onder deze omstandigheden waardoor de focus vooral zal liggen bij het ontvangen van gasten. Toch wil ik hier heel graag mijn steentje bijdragen aan de wederopbouw van deze ondernemingen. Gasten weer het gevoel geven dat alles weer snel normaal wordt, en een onbezorgde dag bezorgen.

De setup van Berry Blue Eyes heeft zich altijd al goed geleend voor kleine feestjes, huiskamer concerten, tuinfeesten en terras optredens. Maar komt, zeker in de huidige situatie, PERFECT tot zijn recht! Ook mijn normale prijs is altijd al schappelijk geweest. Maar zoals ik al eerder aan gaf, ik snap heel goed dat iedereen getroffen is door dit virus. Daarom biedt ik mijn show tijdelijk aan tegen een 'nog' vriendelijkere prijs! Zodat ik weer zo snel mogelijk aan het werk kan, de gasten weer kunnen genieten van LIVE muziek, en mijn klanten met een beperkt budget ook gewoon kunnen blijven boeken!
Mocht je meer informatie willen, neem dan vooral contact op! Alles is bespreekbaar!